Nová éra v kuchyni? Představujeme OREA Hotel Horal

Nová éra v kuchyni? Představujeme OREA Hotel Horal

Hovězí líčka dušená na černém pivu, pečený pstruh na másle, konfitované kachní stehýnko nebo pravá česká svíčková. Orea Hotel Horal ve Špindlerově Mlýně, který je již desítky let objektem sporů mezi příznivci a odpůrci jeho architektonického řešení se bez ohledu na tyto půtky definitivně etabloval mezi špičková hotelová zařízení svého druhu a stále častěji sklízí slova uznání. Za úspěchem stojí rychlá a kvalitní rekonstrukce provozu hotelové kuchyně, v neposlední řadě zásluhou trutnovské společnosti  GAST-PRO s.r.o., která uspěla v náročném výběrovém řízení na dodávku gastrotechnologické části.  GAST-PRO s.r.o. spojila své dvacetileté know-how s bohatými zkušenostmi mistra šéfkuchaře hotelu, pana Jaroslava Hajšmana, a dodala technologický celek šitý na míru potřebám hotelu. Spojení klasických zařízení s nejnovějšími multifunkčními technologiemi a systémy umožnilo efektivní plánování celého technologického řetězce od příjmu a skladování surovin, jejich přípravu, šetrné tepelné opracování, uchování před expedicí, výdej až po následné mytí nádobí a likvidaci odpadu. Přijďte se přesvědčit, že pro vás vaříme na světové úrovni, zve  hosty tým šéfkuchaře Jaroslava Hajšmana.

 

 

Označeno pod: , , ,

Back to top