Ochutnávka vína a Steak z tuňáka

Vážení přátelé a milovníci zážitkové gastronomie, po velkém úspěchu v loňském roce jsme se rozhodli zopakovat akci „porcování tuňáka“, a to dne 9. června 2016 od 18 hodin v restauraci Rest, adresa Podolské nábř. 34/6, Praha 4. Menu pro Vás připraví šéfkuchař restaurace pan Marek Kotleba se svým týmem. Vína Vám naservírují jako vždy naši sommeliéři Martin s Vojtěchem. Cena za menu včetně vín a welcome drinku je 2.190,- Kč. Tato akce je limitovaná pouze pro 40 osob. V případě zájmu, prosím, posílejte své závazné rezervace na e-mail: objednavky@lepanier.cz Srdečně děkuji za Vaši odpověď a těšíme se na setkání. S pozdravem Martin Matula

Datum 9. června 2016 Menu STUDENÉ PŘEDKRMY Tataráky z tuňáka dle vlastní receptury Tataki z tuňáka v sezamovém semínku s wasabi a marinovaným fenyklem Sashimi z tuňáka Maki z tuňáka a lososa Bruschetta s čerstvě vyuzenou makrelou Bruschetta s carpacciem z marinovaného kapra s hráškovým pyré ~~~ MEZICHODY Salát „Nicoise“ s čerstvým tuňákem Tuňákový burger Marinovaný špíz s cuketou a červenou cibulí s guacamole Grilovaný pstruh s lehkým salátem ~~~ HLAVNÍ CHODY Tuňákový WOK Tuňákové mexické „Taco“ Steak z tuňáka Čerstvě uzená makrela ~~~ DEZERTY Sorbety a zmrzliny ~~~ VINNÝ BAR Prosecco Treviso Extra dry, vinařství Masottina, Veneto – Itálie Ryzlink „rýnský & vlašský“ 2015, Le Panier & Zull, ČR & Rakousko Frankovka rosé 2015, vinařství Kořínek, Morava – Česká republika Pouilly Fumé „Les Vallons“ 2015, Michel Bailly, Loire – Francie Chardonnay „Flóra“ 2008, vinařství Girlan, Alto Adige – Itálie Riesling „Hohnart“ 2011 Magnum, vinařství Castell, Franken – Německo Marzemino Frizzante, vinařství Colli Euganei, Veneto – Itálie

Označeno pod:

Back to top