Zdravá a výžívná zelenina z Řecka .

SLUNCE, SVĚTLO, MOŘE, HISTORIE A CHUŤ

Všechna kouzla Středozemního moře, klisna Nostrum Římanů, je skryta v těchto pěti slovech.
Ve Středozemním moři, na jižním cípu Evropy, kde se narodili starověcí bohové, moře prší krajkové břehy a divoké hory vrhají svůj stín na úrodná pole. Na tomto požehnaném místě jsou lidé pohostinní a doprovázejí své radosti a strasti barevnými stoly bohatými na zeleninu.
Středozemní moře je jedním z nejžhavějších regionů starého kontinentu. Při každodenním slunečním svitu a minimální teplotě v zimě při 10°C klima přirozeně upřednostňuje výrobu a vývoj zahradnických produktů v těch nejideálnějších podmínkách.
Díky příznivému klimatu, úrodné půdě, znalostem pěstitelů a dlouhé tradici se ve Středozemním moři pěstují tisíce akrů zeleniny s nepřekonatelnou kvalitou a chutí.

ŘÍZENÍ PRODUKCE SPOLEČENSTVÍ

Plánování výsadby a výběr hybridů si klade za cíl uspokojit potřeby různých partnerů se zeleninou identifikovatelné kvality.

Přijetí pěstitelských opatření, instalace užitečného hmyzu, jako jsou hnojení bomb, každodenní sledování používání přípravků na ochranu rostlin a hnojiv kvalifikovanými agronomy, racionální využívání vody, časté analýzy v akreditovaných laboratořích a dodržování sledovatelnosti ve všech fázích výroby (od balíku až po konečné balení pro každou dávku zvlášť) dosahuje vynikající kvality a řádného plánování odrůd a množství produktů vyrobených pro všechny v průběhu času.

EVROPSKÉ PRODUKTY

Zelenina je nezbytnou součástí středomořské stravy, stravy, která byla vědecky prokázána, že pomáhá nejlepší kvalitě života.

Zelenina obsahuje dostatek vody, minimální tuk, žádný cholesterol a málo kalorií. Je však bohatá na vitamíny a minerály, které pomáhají udržovat hmotnost a vitalitu těla.

Výběrem denní 2 – 3 porce čerstvé, syrové nebo vařené zeleniny, lidské tělo zajišťuje široký příjem živin, které zaručují zdravou a vyváženou stravu.

DOMÁCÍCH HŘINÉDY

Rajče se pěstuje po celý rok v jižní Evropě dává ovoce vysoké kvality a nutriční hodnoty. Vynikající zdroj vitamínů, minerálů, stopových prvků, kyseliny listové a lykopenu, rajčata jsou nejoblíbenějším kuchařem, o čemž svědčí údaje o vysoké spotřebě po celém světě.

Odrůdy rajčat vysoké nutriční hodnoty a identifikovatelné jakosti, které jsou uváděny na trh převážně, jsou:

  • – rajčata v různých velikostech a tvarech, jako je velké ovoce (hovězí maso)
  • – bunchins (cluster)
  • – švestková třešeň, vzhledem k tvaru plodu a střední chuti, která má velký vliv na spotřebitelskou veřejnost
  • – cherry rajče, jasně červená a mnoho dalších odrůd.

www.vegiterraneo.eu


Označeno pod: ,

Back to top